Дитяча кухня Chef's Cook N Create Island KidKraft 53420, Луцьк

Останнє редагування : 17.05.2024 .
Дитяча кухня Chef's Cook N Create Island KidKraft 53420 - NaVolyni.com
14 990,00 грн. /шт Немає в наявності Код товара: 53420
Відгуки

Опис

Інтерактивна кухня KidKraft 53420 «Chef's Cook N Create Island» рекомендована виробником для ігор дітьми від 3+ років. Сучасний кухонний острівець дасть змогу малюкам забавлятися, використовуючи іграшку на всі 360 градусів.
Переустановлюваний столик зі лавкою, кухонна плита з цікавими реалістичними звуками та вогнями, поворотні ручки духовки та плити з відповідним клацанням, холодильник із льодо-машиною, стільниця під мармур і маленький куточок для годування хатніх тварин, просто вразять наповал Вашої дитини та забезпечать їй багато годин захопливих ігор.
Ще на кухні KidKraft 53420 є раковина з краном, мікрохвильовка, духова шафа і холодильник.
Двері побутової техніки легко відриваються, всередині них є полиці, що надає реалістичності іграшці. На дверях духовки і мікрохвильової печі є вітрини, щоб було зручно спостерігати за бажанням страв. 
Світлозвуковий супровід працює від батарейок AAA (у комплекті).
Кухня KidKraft 53420 «Chef's Cook N Create Island» доставляється в розібраному вигляді з докладною інструкцією зі збирання, паковання заводське. Для швидших і простіших вказівок зі збирання можна завантажити безплатний застосунок BILT з Apple App Store або Google Play. Виготовлена дитяча кухня з дерева, МДФ, металу та пластику. Зібраний будинок міцний і стабільний, абсолютно безпечний для маленьких діточок!
Країна Реєстрації бренда: США
Країна-виробник: Китай
Розмір упаковки: 91*70*20
Розмір у зібраному вигляді: 109*62*80



Способи доставки
  • Нова Пошта
Способи оплати
  • Передоплата
  • Накладений платіж
  • Готівковий розрахунок
  • Безготівковий розрахунок

Відгуки про Дитяча кухня Chef's Cook N Create Island KidKraft 53420

Залишити відгук
Напишіть відгук
Невірний email