Стіл письмовий металевий лофт 0.8 мм Bonro 276, Луцьк

Останнє редагування : Вчора .
Стіл письмовий металевий лофт 0.8 мм Bonro 276 - NaVolyni.com
2 347,00 грн. /шт Немає в наявності Код товара: 42400383
Відгуки

Чудовий чорний стіл письмовий металевий Bonro 276 виконаний у стилі лофт, проте гарно пасуватиме як стіл для навчання, стіл для офісу, майстерні, тату салону тощо. Виріб повністю виконаний з металу, а його поверхня має таке ж елегантне покриття з МДФ, що додає незначної м'якості під час роботи за ним.Дана модель немає нічого зайвого, без шухлядок та кишень. Проте на ньому пасуватиме ноутбук, книги з лампою денного світлу, різне обладнання для майстрування конструкторів чи прикрас, а також підставки з приладдям для письма тощо.

Стіл виконаний у стилі Лофт, проте він природно поєднається зі стилями модерн, Hi-tech й аналогічними. З першого погляду на цей стіл складається враження, що його власник чи власниця внутрішнього збалансована, сильна особистість, творча чи ділова людина, що любить порядок та хаос водночас. Це одне з вражень, що спонукає купити стіл металевий Bonro.

Верхня частина має прямокутну форму з невеличким заглибленням в тому місці, де користувачі розміщуватимуться для роботи. Ніжки стола виконані двома суцільними елементами, між якими розташовано поперечну балку для міцності та стійкості. Щось підказує, що для більшості користувачів вона слугуватиме підставкою для ніг. Для покращення стабільності та надійності конструкції використовуються два додаткових металевих елементи, спроектовані для оптимальної стабілізації.

Оскільки в основі конструкції та всі елементи є металевими, виріб не вибагливий у догляді, стійкий до кліматичних умовах та наділений довговічністю. Справжнє дерево має властивість всихати й з часом скрипіти. В цій моделі ніжки та робоча поверхня з металу, що чітко з'єднані. Тож навіть з роками робота за ним буде комфортною. Ось чому варто обрати стіл металевий лофт 276 від Bonro.

Трохи деталей про розміри та інші параметри у технічному описі:

Матеріал: чорний МДФ (металева рама 20*40 мм)

Товщина металу - 0,8 мм;

Товщина стільниці - 15 мм;

Максимальне навантаження: 100 кг

Довжина робочого столу: 120 см

Висота столу: 74,5 см

Глибина столу: 60 см

Способи доставки
  • Нова Пошта
Способи оплати
  • Передоплата
  • Накладений платіж
  • Готівковий розрахунок
  • Безготівковий розрахунок

Відгуки про Стіл письмовий металевий лофт 0.8 мм Bonro 276

Залишити відгук
Напишіть відгук
Невірний email