Трактор каталка з причепом Claas Axos Falk 1012B, Луцьк

Останнє редагування : Вчора .
Трактор каталка з причепом Claas Axos Falk 1012B - NaVolyni.com
2 190,00 грн. /шт Немає в наявності Код товара: 1012B
Відгуки

Короткий опис і переваги іграшки:

Наявність інтерактивних функцій: звукові ефекти
Ігрові функції: трактор має надійну конструкцію, поворотні передні колеса, клаксон, місткий причіп. Розмір іграшки: 97 х 30 х 37 см. Матеріал: пластик Вік: від 2 років.

Виробник: Falk

Повний опис товару: Оригінал Трактор-каталка Claas AXOS зелений з причепом Falk 1012B Трактор-каталка Claas AXOS зелений з причепом FALK дає Вашому кроху придумати безліч нових ігор. Малюк із задоволенням буде не тільки кататися, але й працювати з причепом, перевозиваючи в ньому свої іграшки. Трактор-каталка Falk Claas AXOS — зручна безпечна машинка. Витримує навантаження до 50 кг.

Характеристики: Виготовлений у світло-зеленому кольорі та цікавому дизайні, з зовнішнім виглядом максимально наближеним до реальності Трактор приводиться в русі своєю дитиною, яка відштовхується ніжками від землі, водночас отримуючи певну фізичну навантаження, що сприяє розвитку його м'язової системи Керування, здійснюється за допомогою керма Кермо, обладнаний гудком Сидіння закріплене на висоті, щоб дитина змогла нормально відштовхуватися ніжками. Сидіння не регулюється. Каталка обладнана знімним причепом на 2 колесах, у якому можна перевозити іграшки 4 колеса забезпечують каталці максимальну стійкість Пластикові колеса й кермо легко обертаються й не ускладнюють дій водія Привод на одне колесо Педалі немає Безпечно для дітей завдяки якості збирання та тому, що немає дрібних деталей Матеріал: високоякісний пластик, нетоксичний і стійкий до блякнення На такому транспорті можна кататися й удома, і на вулиці. Поки Ваш малюк знайомитиметься з дивовижною технікою, Ви отримаєте трохи вільного часу. 

Способи доставки
  • Нова Пошта
Способи оплати
  • Передоплата
  • Накладений платіж
  • Готівковий розрахунок
  • Безготівковий розрахунок

Відгуки про Трактор каталка з причепом Claas Axos Falk 1012B

Залишити відгук
Напишіть відгук
Невірний email