Трактор Педальний з Причепом і двома ковшами Falk 1010W, Луцьк

Останнє редагування : Вчора .
Трактор Педальний з Причепом і двома ковшами Falk 1010W - NaVolyni.com
12 990,00 грн. /шт В наявності Код товара: 1010W
Відгуки

Короткий опис і переваги іграшки: Наявність інтерактивних функцій: знімний причіп, є ківш.

Кермо обладнане гудком. Ігрові функції: ігри на вулиці

Розмір іграшки: 225 x 60 x 79 см.

Матеріал: пластик, метал. Вік: від 3 років

Виробник: Falk (оригінал) Повний опис товару: Трактор Педальний з Причепом Falk 1010W — це дуже функціональна іграшка для сюжетних ігор у будівництво.

Трактор обладнаний знімним причепом, є ківш. Модель постачається відразу в готовому вигляді та не вимагає збирання. Трактор являє собою прототип справжньої фермерської моделі з чіткою деталізацією, зменшений і напрочуд схожий на справжній. Він дуже зручний і функціональний, адже дитина зможе перевозити на ньому невеликі вантажі, у такий спосіб допомагаючи батькам зі збиранням врожаю на дачі.

Трактор дійсно надійний і стійкий, що дає змогу убезпечити дитину від падінь і перекидання. Іграшка складається з кабіни з педалями та двома функціональними ковшеми (передній — габаритніший, і задній ківш — менший), а також причепа. Ківші обладнані спеціальними важелями керування.

Цей транспортний засіб виготовлений із міцного нетоксичного пластику, стійкого до блякнення.

Модель має великі потужні пластмасові колеса з імітацією рельєфних протекторів, вони легко обертаються, з керуванням впорається навіть маленька дитина. На кермі є гудок, за бажання можна подати сигнал (руль працює без батарейок).

Комфортне сидіння обов'язково підійде юному водієві, адже воно регулюється відповідно до його зросту. Іграшка рухається за допомогою педалей, що дає змогу дитині розвивати м'язи та координацію рухів у легкій ігровій формі.

У комплекті: ківш, ківш-екскаватор, причіп, наклейки, запасні деталі, інструкція. Характеристики: Колеса, кермо, педалі — пластмасові

Максимальне навантаження: 50 кг.

Європейська якість збирання.

Товар сертифікований у Європі. Вага: 23 кг.

Зовнішній вигляд, максимально схожий із прототипом.

Реалістичні аксесуари.

Знімний причіп із високими додатковими бортами.

Колеса та кермо легко обертаються й не ускладнюють дій водія.

Чотири потужні всюдихідні колеса.

Всі товари розроблені та виготовлені відповідно до обов'язкових норм і вимог до дитячих товарів і мають усі необхідні сертифікати якості. Інформація про виробника:

Компанія Falk широко відома у всьому світі як виробник дитячих педальних машин і тракторів.

Виробництво здійснюється у Франції, продукція відповідає європейським стандартам якості та безпеки.

Педальні машини Falk мають велику популярність завдяки своєму унікальному дизайну — всі моделі неймовірно реалістичні, багато виготовляються за ліцензією автовиробників і є максимально точними копіями реальних машин. Педальні трактори забезпечені причепами, ковшами, є моделі з додатковим невеликим ковшем для завантаження причепа. Такі машинки дуже цікаві дітям завдяки своїй функціональності, Falk надає можливість керувати майже справжньою машиною! Всі товари розроблені та виготовлені відповідно до обов'язкових норм і вимог до дитячих товарів і мають усі необхідні сертифікати якості. Розвиток для дитини: рольові ігри

Способи доставки
  • Нова Пошта
Способи оплати
  • Передоплата
  • Накладений платіж
  • Готівковий розрахунок
  • Безготівковий розрахунок

Відгуки про Трактор Педальний з Причепом і двома ковшами Falk 1010W

Залишити відгук
Напишіть відгук
Невірний email