YAMAHA FS830 (Tobacco Brown Sunburst), Ковель

Останнє редагування : 29.09.2023 .
YAMAHA FS830 (Tobacco Brown Sunburst) - NaVolyni.com
от Договірна Під замовлення Код товара: 34656
Відгуки

 

Yamaha FG Series - JAM.UA

 

З'явившись в 1966 році, гітари Yamaha серії FG довели, що відмінна акустична гітара не обов'язково повинна бути дорогою. Створена з акцентом на зручність гри, музичне звучання і, звичайно ж чудову якість виготовлення, оригінальна FG180 дуже швидко стала справжньою класикою, що має в своєму послужному списку безліч хітових записів.

 

50 років по тому, нові гітари серії FG і FS, відрізняються  якістю виготовлення, чудовим звучанням і зручністю гри. Можливо, саме тому вони і увійшли до списку "обраних" мільйонів гітаристів по всьому світу. Де б не почалася ваша музична подорож - гітара Yamaha FG стане вашим вірним супутником і помічником.

 

Нижня дека і обичайка моделі FS830 виготовлені з палісандра, забезпечуючи чудовий сустейн і глибоке, насичене гармоніками звучання. Фігурна окантовка надійно захищає гітару від пошкоджень, а резонаторний отвір, інкрустований абалоном, підкреслює красу і витонченість інструменту.

 

Компактний і тонкий корпус FS830 не тільки чудово підійде юним музикантам і дівчатам, але також стане чудовим вибором для гітаристів, що віддають перевагу пальцевій техніці гри.

Зменшений корпус

Yamaha FS Series - JAM.UA

 

Корпус  гітар серії FS на 10мм тонше ніж у FG, що забезпечує покращений комфорт і зручність гри без помітної втрати гучності або баса. Така форма корпусу робить FS більш привабливою для дівчат і початківців. До того ж, зменшені розміри і менша схильність до виникнення акустичного зворотного зв'язку (feedback) роблять гітари FS серії ідеальним вибором для сцени.

Покращена конструкція зв'язок верхньої деки

Yamaha FG Series - JAM.UA

 

Нові моделі гітар серії FG відрізняються більш гучним і насиченим звучанням  басів і середніх частот, завдяки передовим методам акустичного аналізу, проведеного дослідницьким підрозділом Yamaha.



Фахівці Yamaha відмовилися від сліпого слідування традиціям і провели безліч аналітичних тестів і експериментів, для отримання найкращої конструкції зв'язок верхньої деки. Завдяки цьому була створена абсолютно нова модель скалопованих зв'язок для отримання ідеальної акустичної структури, що поєднує чудову надійність і відмінну якість звуку.

50 років історії

Yamaha FG Series - JAM.UA

 

Історія акустичних гітар Yamaha серії FG почалася в 1966 році з виходом моделей FG180 і FG150. Протягом наступних 50 років було розроблено та вироблено кілька поколінь гітар - кожна з яких була ідеальним інструментом для  тогочасних музикантів. В цілому, з 1966 року було випущено більше 200 моделей серії FG.

Made in Yamaha

Yamaha FG Series - JAM.UA

 

Кожна деталь гітари FG створена для того, щоб зробити її ще краще. Від ретельно підібраних порід дерева до витонченого, нанесеного вручну, покриття. І, звичайно ж, численні перевірки якості - все це для того, щоб зробити кожну акустичну гітару FG вашим вірним супутником.





Верхня дека   Цілісна ялина (Solid Spruce)
Нижня дека   Палісандр (rosewood)
Обичайка   Палісандр (rosewood)
Окантовка   Кремова по деці і грифу
Гриф   Нато з палісандровою накладкою
Радіус накладки грифа   400мм
Інкрустація   Точки - маркери ладів
Бридж   Палісандр
Глибина корпусу   90 - 110 мм
Верхній поріжок   Поліуретан, 43 мм
Нижній поріжок   Поліуретан
Розетка   Декорація з абалоне + чорно-біла
Лади   20
Мензура   634мм (25")
Механіка   Хром
Струни   12-53 Yamaha FS50BT або D'Addario EXP11
Колір   Тютюновий коричневий санберст - TBS (Tobacco Brown Sunburst)
Гарантія   12 місяців (на механічні компоненти інструменту) + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Комплектація   Гітара, анкерний ключ
Виробництво   Китай
Способи доставки
  • Нова Пошта
  • Самовивіз
  • Інтайм
  • Автолюкс
  • Гюнсел
  • Нічний Експрес
Способи оплати
  • Передоплата
  • Накладений платіж
  • Готівковий розрахунок
  • Безготівковий розрахунок

Відгуки про YAMAHA FS830 (Tobacco Brown Sunburst)

Залишити відгук
Напишіть відгук
Невірний email