Журнальний столик круглий комплект 2 в 1 Bonro B-012 сірий, Луцьк

Останнє редагування : 28.04.2024 .
Журнальний столик круглий комплект 2 в 1 Bonro B-012 сірий - NaVolyni.com
1 783,00 грн. /шт В наявності Код товара: 42400390
Відгуки

Журнальний столик круглий комплект 2 в 1 Bonro B-012

Яскравий, незвичний та дуже естетичний журнальний столик круглий Bonro B-012 створить зручний простір у бажаному приміщенні. Виріб пасує для гостинної чи центральної зали будинку, а також в робочому кабінеті, в офісі, в залі очікування готелю та навіть веранди й тераси напівзакритого типу. Основна родзинка моделі B-012 полягає в тому, що виріб з одного столику легким рухом перетворюється на два.

Такий інженерний підхід додає журнальному столику 2 в 1 більшої практичності, що слугує вагомим аргументом, щоб купити столик журнальний круглий Bonro. У складеному вигляді виріб займає 53 сантиметри по ширині, та при необхідності поруч заявляється додаткова поверхня розміром в 43 сантиметри шириною.

Виріб має чудовий сірий колір поверхні та чорний каркас з ніжками, що пасує майже всім стильовим оформленням кімнати, від класики до модерну, від ретро до Hi-tech. Користувачі розміщують на поверхні вазу з квітами, журнали чи папери, нерідко використовують для розміщення гаджетів чи ноутбуку. Останнє особливо зручно, якщо виріб розташовано біля дивану в кімнаті відпочинку.

Раптом необхідно встановити додатковий пристрій до лептопа, завітала ватага друзів для перегляду спортивного матчу чи малюк бажає позайматися рукоділлям поруч, Ви можете один столик перетворити на два і всім вистачить місця. Не варто хвилюватись, якщо раптово перевернеться склянка з напоєм чи проллється вода під час поливання квітів, поверхня столика має вологостійке покриття. Звісно, це не поверхня для приготування їжі, та через маленькі дрібниці не варто перейматись. В разі халепки, варто швидко витерти бруд ганчіркою і все виглядатиме бездоганно. Це слугує ще одним аргументом, щоб обрати журнальний столик 2 в 1 круглий.

Дізнатися більше подробиць про столик круглий журнальний допоможуть технічні дані:

15 мм PB дошка + меламін

Металевий пофарбований каркас, товщина 1,0 мм

Розміри великого столу:

Висота 45 см

Ширина 53

Глибина 53 см

Товщина плити 16 мм

Розміри маленького столу:

Висота 35 см

Ширина 43

Глибина 43 см

Товщина плити 16 мм

Максимальне статичне навантаження: 100 кг

Гарантія 12 місяців

Способи доставки
  • Нова Пошта
Способи оплати
  • Передоплата
  • Накладений платіж
  • Готівковий розрахунок
  • Безготівковий розрахунок

Відгуки про Журнальний столик круглий комплект 2 в 1 Bonro B-012 сірий

Залишити відгук
Напишіть відгук
Невірний email